MIR-4

Dit is onze bovenloopreiniger voor de grote gemalen met veel vuilaanbod. Met onze eigen besturing zijn de rij- en hefbeweging frequentie geregeld wat resulteert in vloeiende bewegingen wat de levensduur ten goede komt. Door de vleugeldeuren zeer toegankelijk voor onderhoud. Diverse modellen variëren in verschillende bak breedtes/ hefcapaciteit en materiaalkeuzes. Deze reiniger is in de afgelopen jaren flink doorontwikkeld wat heeft geleid tot het volgende product:

MIR IV, MIR 4, Krooshekreiniger, grate cleaner, trash rack cleaner, trash rack machine

MIR-4 algemene specificaties

– Vernieuwde grijpbak

– Behuizing gesloten en voorzien van twee open klappende deuren. Hierdoor is onderhoud makkelijk uit te voeren

– Snelheid rijden tot 60m/min

– Vleugeldeuren en gesloten onderzijde

– Kwalitatief hoogwaardige materialen

Optie: 

– RVS Grijpbak (standaard verzinkt staal) 

– Kabelrups in rail (RLC-besturingssysteem)

– Diverse modellen: SD – HD – XD

MIR-4 XD

De MIR-4 XD (Xtra Duty) is de zwaarst uitgevoerde boven loopreiniger.  met een bakbreedte van 2 tot 2,5 meter. De 7.5 KW motor tilt de grijpbak uit het water en heeft een capaciteit van 1500kg . 500kg voor de bak zelf, en 1000kg voor vuil.

MIR IV, MIR 4, Krooshekreiniger, grate cleaner, trash rack cleaner, trash rack machine

MIR-4 HD

De MIR-4 HD (Heavy Duty) is de standaard reiniger met een bakbreedte van 1,6 tot 2 meter. De motor van 4 KW tilt de grijpbak uit het water en heeft een capaciteit van 1000kg . 500kg voor de bak zelf, en 500kg voor vuil.

MIR-4 SD

De MIR-4 SD (Small Duty) deze reiniger heeft een grijpbak van 1,4 tot 1,6 meter. Ideaal voor smallen instromingen met veel vuilaanbod. Capaciteit is 1000kg, De reiniger is uitgevoerd met een 4KW motor hierdoor beschikt de SD over een capaciteit van 1000kg . 500kg voor de bak zelf, en 500kg voor vuil.

AFGERONDEN MIR-4 PROJECTEN