OVER ONS

RLC Roosterreiniger BV is gespecialiseerd in het vervaardigen van krooshekreinigers. Ruim 30 jaar ervaring maakt ons uw specialist voor alle situaties: van een compacte grijparmreiniger tot een bovenloopreiniger met een hijscapaciteit tot 1500 kilo voor de instroom van bijvoorbeeld een boezemgemaal.

Voor elke instroom hebben wij de oplossing met één van onze verschillende type reinigers: portaalreinigers voor het zware werk, compacte reinigers die bijna opgaan in de natuur tot de rijdende midden variant met tandheugel aandrijving, zelfstandig opererend of geïntegreerd in uw besturingssysteem, al dan niet     Turn-Key opgeleverd.

Even dynamisch als onze producten zijn wij dagelijks bezig met ontwikkelingen die tot een nog betere reiniger leiden, continue positiebepaling, frequentie geregelde bewegingen tot slimme PLC toepassingen in combinatie met een touch display. Meer dan 250 van onze reinigers staan voor vijzels, poldergemalen, molens en bij energiecentrales wereldwijd.

Naast de nieuwbouw van reinigers verzorgen wij onderhoud aan elk type reiniger van welk fabricaat dan ook, complete revisies en alle bijkomende constructieve werken. Krooshekken (RVS, gegalvaniseerd tot gecoat), loopbruggen, civiele werken, opknappen/ leveren van stuwen en vistrappen. Snelle levertijden, oplossing gericht meedenken tijdens de realisatie en kant-en-klaar oplossingen zijn voor ons dagelijkse kost. Uiteraard zijn wij ISO 9001 en VCA** gecertificeerd; voor continue kwaliteit en veiligheid. Sinds 2017 zijn wij NEN 1090 gecertificeerd, en in het kader van duurzaam ontwikkelen hebben wij in 2021 niveau 5 van de   CO2 prestatieladder behaald.

Flexibiliteit en kwaliteit staan bij ons voorop, evenals onze snelle service.

Wij halen eruit wat erin zit!

RLC-roosterreiniger is aangesloten bij de volgende instanties, klik op de afbeelding om het certificaat in te zien.